valet och kvalet

01.09.2014 kl. 14:14

Nu har jag gått omkring i en timme och funderat om det är värt att börja ett nytt projekt för att sonen ändå snart ska vakna. Sjukt frustrerande! Samtidigt vill jag ju inte att han ska vakna så att jag ska få något gjort, men samtidigt är jag trött på att tassa omkring på tå.

Medan han har sovit har jag betalat räkningar, lagat äppelmos, förberett middagen, lagat mellanmål åt sonen och satt en deg att jäsa. Jag vet inte varifrån den här energispurten har kommit? Kanske från det faktum att alla har återvänt till jobbet idag, så i princip är min semester också slut i och med att vårdledigheten fortsatte idag?

Äppelmosen på spisen

 

Kanske jag ska jobba medan han sover, burkar vara effektivt sätt att få honom att vakna om inte annat.

ps. låter det för skrytigt? det har varit en lång tupplur. Jag har också hunnit slösurfa på internet en god stund och gjort en massa jätte onyttigt.

pps. bara tänkte på att jobba, nu vaknade han. Skönt nu kan jag slappa på soffan igen. hehe.

Plommon är gott till mellanmål tycker Kisen, nu har han fnissat och talat åt dessa ren i fem minuter.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more