Svensson, svensson

24.08.2014 kl. 13:37

Det är bara att surfa vidare, här pågår sånt svensson liv att jag får lite kräkreflexer. Vagnen torkar på balkongen. Fick nervsammanbrott någonstans mellan igår och idag roudade hela skiten i badkaret och tvättade med tvål och vatten.

Sonen sover dagssömn och hans föräldrar har tvättat kylskåpet och allmänt sorterat. Nu överväger jag om jag måste städa resten av vagnen och samt lite olja den... Gissa hur lite jag skulle orka det, har dock lite en känsla av att den skulle behöva det. Gångerna jag har gjort en sån här rengöring kan räknas på en hand, eller noll händer för det har aldrig hänt...

På tal om städning så drömmer jag om en ny säng med förvaringsutrymme. T.ex. antingen Malm eller Brimnes från Ikea. Brimnäs har en skild sänggavel med förvaringsutrymme men vet inte om det är aktuellt, måst kanske åka och titta nån dag.

Kommentarer (1)
nämen - finns det faktiskt folk som tvättar sin vagn så där noggrant? Vi har aldrig gjort nånting åt den. Kanske skulle vara dags, så här efter 1 och ett halvt år...

Å andra sidan så växer han väl snart ur vagnen så det är väl onödigt att tvätta den :)
Anna25.08.14 kl. 15:18
haha, jo nä. Vår beklädnad vänter ännu på att bli satt tillbaka, uj vilket krångligt projekt det var. Kan nog tänka mig att göra det om jag skulle sälja vagnen men annars... Vår vagn var rätt snude efter att nån hade ätit kex, spottat ut kex och kladdat med händerna på diverse delar.
25.08.14 19:23

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more