De skor sig på mig

22.08.2014 kl. 10:49

Ursäkta den korniga rubriken, men hur fans dyrt får barnkläder riktigt vara? Köpte just ett par nya rea-skor åt Kisen till överkommligt pris då hans skor blivit för små, men snart är det ju vintersko dags och de är minsann inte billiga. Den s.k. välikausihaalaren borde nog duga från våren eftersom vi köpte den lite på växten. Men sen måste det ju inhandlas en vinter variant.

Besökte Nella och Nuttu idag som sällat sig till de överprissatta loppmarknadernas glada sällskap. När jag började gå där kunde man få så gott som nya PoP kläder för max 5 euro, nu ska försäljarna ha 15 euro för samma plagg. Bästa skämtet var nån som sålde en PoP skjorta för 2 euro som hade en stor blekt fläck mitt på magen, okej 2 euro är inte så mycket men va fan, vem vill köpa lump?

Tycker det är ok att sälja lite slitna kläder för typ 1 euro men det är ju bortkastad tid och bortkastade pengar att ha sådana varor på sitt bord. Gratis tips: om du har fläckiga/söndriga kläder till salu så tittar de flesta inte vidare på ditt bort om det finns 70 andra bord.

Köpte sen ett par goretex vinterskor för 5 euro som jag hittade på ett reabord. Andra ville ha 25 euro för använda slitna skor, det hoppade jag glatt över.

Får se hur bra han går med dem sen, och om de ens är rätt storlek när tiden kommer.

Kommentarer (1)
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Det måste väl finnas billigare barnloppisar nånstans också? Jag har åtminstone inte råd med nya barnkläder, eller nya kläder överlag för den delen..
Ida26.08.14 kl. 10:45
Vanliga kläder är helt ok pris men Pop har så hög kvalité även begagnade att folk blir lite tokiga. Vanliga loppisar kan också ha bra med barnkläder, som tex Emmaus på backasbrinken. Rekommenderar att du börjar köpa upp framtida storlekar när du hittar något bra om du vill spara pengar. Besök också städdagen, tex i pestparken brukar det vara massvis med barnkläder. hm:s rea är också bra, tex vid jul eller andra högtider, samma med Lindex. Lindex har jätte bra kläder tycker jag, men hm brukar vara billigare. Dessa märken hittar du också för 2-3 euro på loppis. Skor och halare är värst, men det behöver du ju inte oroa dig på en tid om, ifall du tar mammalådan!
26.08.14 11:59

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more