Lösenordsdilemma

01.08.2014 kl. 16:01

Gud så frustrerande med lösenordsbyte,alltså jag förstår varför det behövde göras, märkväl. Egentligen var det int frustrerande att jag måste byta lösenord, bara att jag gjorde det före den automatiska funktionen kom på och således måste byta två gånger.

Först höll jag på att bli super frustrerad eftersom mailet aldrig kom. Sen visade det sig att mailet med det nya lösenordet hade kommit till mitt gamla mails spam inbox och så förstås inte kommit ända fram till mig.

Nackdelen för mammabloggare är bara att man har ca 0,1 sekunds fönster att blogga på, när ungen somnat och man hunnit göra allt annat. Därför hade min hjärna ren hunnit nolla Det Super Viktiga som jag satt mig ner för att blogga. På riktigt var det inte något vikitgt, skulle jag tro. Minns ju inte alls vad det handlade om.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more