Törnrosa

28.07.2014 kl. 10:03

Två nätter på stugan och Kisen har sovit 12 timmars nattsömn. Dessutom har min man tagit sig an en häftig kortisonkur för att sluta snarka (doktorn misstänker att roten till allt ont är mögelkämppän vi bodde i NZ som sedan lett till kronisk inflamation osv osv). Jag har sovit som ett barn.

Problemet är att jag har lite svårt att orka stiga upp också... Man har väl lite sömnskulder efter det första småbarnsåret. Jag klarar mig rätt bra på lite sömn så här som hemmamamma, när jag jobbade måste jag typ gå och lägga mig så att jag sov klockan 22 om jag skulle upp klockan 06. Nu kan jag drischa, läsa lite bok till klockan 01-02 och sen vakna till sonen 07. Alltså jag klarar mig,men int fan är det ju skönt.

Nå men nu har jag lagt mig före midnatt och två morgnar vaknat först 10-tiden och det är sköööönt. Om man ännu skulle ha möjlighet att sportsa lite så skulle det inte vara helt fel, men vem vill nu springa i 32-graders hetta? Simstadion är perfekt om man är i stan, men det händer inte tillräckligt regelbundet för min smak. Kanske man måste göra som Catten och börja springa på kvällarna?

Här låg jag och degade.

Kommentarer (1)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Jo herregud, jag sku aldrig klara av att springa dagstid i denna hetta, skulle säkert få hjärtslag! Kvällsspring & kvällsdopp därpå = perfekt!
Catten28.07.14 kl. 18:11
Vi var så käsin att vi glömde babylarmet hemma. Ou nou! Fast man kan ju försöka med skype…
29.07.14 15:40

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more