Knallar och går

16.07.2014 kl. 13:12

Här hemma knallar det går, det vill säga Kisen går. Han har gått med stöd i flera månader förstås men på midsommaren började han ta enstaka steg, sedan på Åland lite till och sakta med säkert fler och fler steg.

I måndags fick han fnatt och käppä omkring här hemma som om han fått betalt. Det hjälpte förstås att hans gukusin kom på besök (vår gudotter, hans guföräldrars barn är förstås en gukusin. Ju.). Hon är ju gammal i gamet så Kisen hängde med. I samma veva lärde han sig också att klättra upp på möblerna. Men förstås inte att komma ner.

Resultatet av detta är att han har ett typ permanent blåmärke under hakan efter alla kamikaze dykningar från diverse möbler. Nu har han insett att rumpan ska ner först så hoppeligen ser han lite mindre ut som om han skulle få stryk hemma på helgens släktkalas.

Kommentarer (1)
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Heija kisen! :)
hillekur the sherrytant 16.07.14 kl. 16:45
heja heja!
23.07.14 11:18

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more