Färskt bröd

04.07.2014 kl. 22:31

och färsk bloggpost för den delen. Det är några fördelar med att inte längre befinna sig längst ute i skärgården. Vemodet över att måsta lämna sitt sommarparadis (det finns en gräns på hur länge man orkar hänga på en ö utan vatten med en ettåring) känns lite bättre så här när man kommit hem och bänkat sig i soffan. Men... Jag längtar nog redan tillbaka, tur att det var ganska dåligt väder så att det inte känns så farligt.

Annars känns det lite som om jag var en medlem av en ursprungsbefolkning som man hittat i djungeln eller yttersta skärgården som tiden glömt. Jag går omkring och tycker att det är fasligt vad takbelysingen är stark, hur konstigt det är med en inne toa. Och så det där färska brödet. Ska man ta både båt och bil till närmaste butik samt dessutom bära sina varor över kuperade hällar så blir man lite sparsam med butiksfarandet. En nackdel är att brödet då blir stelt.

Så här fint väder är det bara när man åker hem. #nofilter

På tal om #nofilter så läste jag idag en artikel om hur mycket det fuskas med #nofilter hashtaggen. Åtminstone 15% är fejk, men denna åländska idyll är 100% pure.

Denna bild på min fagre son har däremot förärats ett filter. Här började krafterna tryta och då var vi endast inne på sjätte timmen av hemresan, med ca fyra-fem kvar. Det fanns stunder i år då jag funderade om vi överhuvudtaget hade något IQ när vi släpade iväg oss till ön, Främst i morse när vi packade. Eller min man kanske packade, jag panikpackade. Gud. Kanske det ändå är helt skönt att vara hemma.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more