Ja badaa'

28.06.2014 kl. 21:08

Fortfarande blir man sjukt förvånad över ens barns utveckling, det är som ett litet mirakel varenda gång hitills. 

Som den här veckan när Kisen plötsligt började ta självständiga steg utan att man lockade på honom. Att man kan gå både längs med en åländsk landsväg och över klippiga solkyssta hällar, så länge man har ett stadigt tag om den lilla näven så går det bra! Ganska länge knatar han på.

Eller när han börjar tala, en vacker dag (igår) sitter han i bastun och plaskar i en badbalja och morfar frågar Kisan var han är och en späd liten röst svarar glatt "ja badaaaa/ badaa badaa" helt så där bara. Eller när jag försöker locka bort honom från den livsfarliga ackumulatorn och säger duktig pojke åt honom när han tar några trevande steg och han då i extrem falsett svarar "dukki poooojke" sen klämmer han in med lite "gobbli gobbli gååå" för det är hans favorit ljud. Jag tror att det betyder "koppetti koppetti koo". Gammal hästtjej som jag är så brukar jag ju leka häst med honom rätt ofta.

Egen vilja har han så det förslår, det är ingen lätt match alltid, särskilt när han vet att han borde lyda men inte vill... Elller när han är helt trött men inte vill bäras utan vill fortsätta gå själv och ideligen faller på den hårda stenmarken. Men för det mesta är det äventyr efter ävemtyr just nu!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more