Österrikiska duschar

22.06.2014 kl. 23:09

Vi hade en fest för våra Österrikiska vänner och inhemska vänner här om dagen. Då frågade en av den inhemska varienten österrikarna hurudana de österrikiska duscharna var eftersom han har traumor av europeiska duschar med dåligt tryck. Vi skrattade ganska mycket åt det eftersom Österrike ju är ett jätte modernt land och speciellt i renlighet klår de oss med hästlängder.

Sen kom vi hem från stugan och gästerna övernattade (övernattar) på vårt golv och de skulle duscha av sig skärgårdssmutset. Efter att värdparet och två av gästerna hade duschat började de två kvarvarande gästerna skruva på sig lite och vi tyckte att de väntade rätt så länge mellan duschturerna. Till slut frågade vi om inte de två sista också skulle duscha, då kom det fram att de mycket gärna ville duscha men de trodde att varmvattnet snart skulle ta slut! (You had to be there to get that it was funny, I think)

I Österrike har nämligen de flesta lägenheter också en boiler, som då faktiskt kan leda till att varmvattnet kan ta slut. Så kanske vår kompis fråga om österrikiska duschar inte var så tokig ändå. Nu har vi alla fall alla duschat så sagan hade ett lyckligt slut.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more