Ha kakan och äta den med

17.06.2014 kl. 10:04

I mitt förra inlägg antydde jag ju att det var snudd på kaotiskt med inflyttningsfest och ettårskalas. När vi började planera på våren så hade vi ju tänkt att inflyttningen skulle ske i april på ett något så när, så blev de ju inte av orsaken att renoveringar alltid drar ut på tiden. Blev därför rätt så grön av avund när jag läste hur Anna hade lyckats packa upp på ogudaktigt kort tid. Alltså seriöst, hur bär man sig åt?

Vi hade nog aldrig varit så färdiga med lägenheten som vi är nu om inte festen hade jagat oss i hälarna. Förstås är det skönt att vara rätt klar nu, med tavlor på väggarna osv. Men dagarna har varit långa som bara vad, vi fixat till sena kvällen och som en konsekvens av detta har tonen varit rätt kort här hemma.

Bristningsgränsen höll på att nås igår på festen men nu känns det rätt skönt att allt är i ordnung. Det positiva med att jobba hårt är att min insomna varit som bortblåst i flera veckor, eller så är det helt enkelt meningen att jag ska lägga mig efter 12 på natten, det är nämligen sällan i mitt liv som jag varit med om att sömnen kommer direkt då jag lägger huvudet på kudden.

På bilden är Kisen födelsedagsmorgon då vi ännu hade rätt mycket kvar att polera, hmm okej grovstäda. Men vardagsrummet började vara i ordning. Jätte nöjd med Ikeamattan för 99 euro.

Kommentarer (1)
Jag är fortfarande imponerad av vår insats det där flyttveckoslutet. Men jag kan trösta dig med att absolut ingenting har hänt på inredningsfronten sen dess - det är som att det veckoslutet tog alla krafter och sen dess är det tomt. Inte en chans att det skulle finnas ett litet snyggt stilleben någonstans eller någon som helst inspiration till att fundera på inredning...Vi får ta det i höst!
Anna17.06.14 kl. 13:13
JAG TÄNKER ALDRIG INREDA MER I MITT LIV. Nä men seriöst, det tar nog musten av en. Jag jagade dessutom runt på stan efter nån sån dän jävla spade att putsa spisen med (okej jag tog spårvagnen till Stockmann och åkte upp och ner med hissen, efter ansträngant kryssande bland en miljon reashoppare). Men tycker liksom att om köket kostade många nollor så borde spisspade komma med.
17.06.14 17:37

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more