Babybloggträffen

09.12.2013 kl. 16:29

Det var nu andra gången som bebisbloggarna träffades, förra gången kunde ju inte sonen och jag delta, men nu hängde vi med. Det är spännande att ses med så små barn, fast de är ungefär samma ålder kan det vara hujsig skillnad i både storlek och utveckling och allt möjligt, men fart och färd är det alltid.

Det var roligt att träffa alla bloggbebisar som jag följt med, speciellt då Cattens Bouncy (som faktiskt hejade sött på allt och alla!) och Hannas Hubbe som ju är Kisens syssling/ludikusin (nästa träff måste jag komma ihåg att ta lite foton!), men också de nya bekantskaperna. Annas B känner vi ju redan från babyrytmiken. Det fanns också med en liten, liten söt flicka som var bara sex veckor gammal. Hon var så minimal, känns helt overkligt att Kisen kan ha varit så liten i något skede!

Det som gjorde störst intryck på mig var att alla mammorna var så duktiga och proffsiga. Alla hade stenkoll på sina och andras barn och de tyckte jag var jätte skönt. Sonen gjorde ju inte hemskt mycket annat än låg på mage eller rygg och gjord pruttljud med munnen. Lite klappade han på de andra barnen och log, det är faktiskt så roligt att se att barn redan i den där åldern kan ha sällskap av varandra

Sen märktes det tydligt att Brio Go var go to (höhö) vagnen för bebisbloggarna för alla utom två vagnar var Go. Fast det fanns olika färger och så hade ju alla inrett vagnarna på olika sätt så de såg ganska olika ut.

Kommentarer (6)
Jag började fundera så mycket på det här med att ha koll på sitt och andras barn så jag måste skriva ett helt inlägg om det på min blogg :)
Anna09.12.13 kl. 19:24
Jag är också sjukt fascinerad av ämnet! Ska genast gå in och läsa!
09.12.13 22:33
Nåjaa, nu har också jag hittat hit :). Vi talade ju idag om att alla typ hade gemensamma bekanta och nu märker jag att jag i tiderna gick i scouterna med din man/pojkvän. Haha, lilla ankdammen!
Malin E (med den sex veckor gamla flickan)09.12.13 kl. 20:33
Hahaaha :D det var för typiskt! För mig är ännu Esbo-kretsen lite obekant, men det verkar som om det räcker att man känner en så har man länkar till alla. Mysigt, i alla fall oftast :)
09.12.13 22:36
Så roligt att äntligen träffas! Kisen är ju bara för kultsi o glad!
Kul att du upplevde att alla hade koll, kan själv ibland uppleva att jag tappar koncentrationen och så är Bouncy och river en leksak ur någon annans hand eller klappar lite för våldsamt småbarn på huvudet... Och det vill jag ju inte göra!
Catten09.12.13 kl. 20:57
Verkligen roligt, skönt också att hänga på ställen där allt verkligen är barnanpassat och alla som är där gillar barn, så blir det inte en känsla att man är i vägen etc. Sen tror jag att man med alla sånadär små alltid måste kolla ganska noga, en liten puff eller liknande är inte så farligt, syskon/kusiner och sånt bjuder ju ändå på det förr eller senare. Men samtidigt tycker jag att det är viktigt att man inte helt tar en attityd av l'aissez faire, för det kan ju vara stressande för de andra barnens förälrar. Därför tycker jag också det var extra skönt idag!
09.12.13 22:39
Hahaaha :D
Anonymous16.09.19 kl. 21:14
Nice!
Anonymous16.09.19 kl. 21:15
Very Good :)
Anonymous16.09.19 kl. 21:16

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more