Nattblogga

02.10.2013 kl. 21:22

Ibland på natten har jag svårt att stänga av min hjärna. Då är det sjukt frustrerande att det inte går att blogga lika bra från min telefon som med min förra. I och för sig är det säkert helt bra för det som spiller över i min hjärna på småtimmarna är inte alltid det bästa. I går natt måste jag ändå skriva upp en lista med saker som jag vill blogga om för att kunna somna om.

Måste ta och kolla igenom vad det var som var så sjukt viktigt riktigt. I alla fall minns jag att jag ville kommentera Blondinbellas val av barnvagn. Uuu en riktig nagelbitare på min ära!

Tidsinställningen är en riktigt fin grej, måste börja utnyttja den. Ibland kommer det så mycket stuff ur min hjärna att jag är rädd att internet går sönder. Sonen sover rätt så bra just nu men jag har en så otroligt stor sömnskuld att jag går omkring och halvsover. Fasar för att försöka hinna upp till babyrytmiken i morgon...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more