Jahapp

01.02.2013 kl. 18:45

På morgonen när jag kollade hade uppdateringen inte skett än. Nu har den ju bevisligen skett och massor med nytt finns. Jag måste nog fundera lite över hur bloggen ska se ut.

Nu finns det ju massor med alternativ, men de flesta bakgrunder är lite för far out för mig... Vi får återkomma kära blogg.

Var hos mammas moster idag och bläddrade bland annat igenom en bok om barnuppfostran från 1898, delar med mig i morgon av mina nyfunna visdomar!

 

Edit. Det lönar sig inte att försöka editera bloggens utseende när man är hungrig. Instant blood sugar anger rush. AAAAAA

Kommentarer (1)
Dethär e så crazyspännande, men sjukt störande när inte Bloglovin uppdaterar Ratata-bloggarna. BTW, hur fick du kategoriseringen att funka?
Catten03.02.13 kl. 16:03
Fungera o fungera :D man måst alltså skapa en kategori från första sidan tyckte jag det var (det kan alltså inte vara en spur of the moment kategori utan man måste ha färdiga förslag) o sen är det bara att kryssa i den kategorin man vill ha. Inte riktigt som jag hade önskat mig men bättre än ingenting. Lite barnsjukdomar ännu tycker jag :) men fräscht!
03.02.13 17:25

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more